grannt studio

Foto, video och sociala medier för Interspiro

Interspiro utvecklar högkvalitativa andningsskydd och utrustning för dykning, rökdykning, flykt- och räddningsuppdrag. Användning av företagets produkter sker av brandmän och dykare över hela världen. Vi fick i uppdrag att hjälpa Interspiro i starten av deras arbete att digitalisera sin kommunkiation och marknadsföring.

Med kontinuerligt uppdaterade sociala kanaler kan Interspiro löpande stärka sitt varumärke och ha en plattform där de direkt kan kommunicera med sina kunder, något de saknade i sin traditionella marknadsföring. Vi har sedan starten av vårt samarbete 2020 sett Interspiros kanaler växa, stora kampanjer köras digitalt med stor framgång.

Digitala utmaningar i branschen

Att arbeta digitalt i denna bransch tillhör inte standarden. Interspiro ville kapitulera på det tomrum som fanns och befästa sin position som ledande på marknaden. Det finns inga riktlinjer för hur denna bransch och dess aktörer för sig på sociala medier, vilket gav oss friheten att skapa vår egen väg och erfarenheter som bara “trial and error” kan ge.

Kontinuerligt skapande av material

Samarbetet utvecklades snabbt från sociala medier till skapande. En digital närvaro ställer höga krav på att leverera nytt, kvalitativt material. Interspiro är branschledande inom sitt segment och arbetar ständigt med att föra branschen framåt.

Idag skapar vi kontinuerligt material, både foto och film, som används i Interspiros sociala medier, på webben och i digitala annonser.

“Vi är fantastiskt nöjda med ett mångårigt samarbete kring sociala medier och filmning!”

– Mikael Andersson, Head of Marketing, Interspiro

Det är din tur att ta fram bilder som speglar ditt varumärke. Boka ett första möte så snackar vi idéer.