grannt studio

Webbdesign, kommunikation och bildbank för great hub

Great Hub! Coworkingstället mitt i Umeå centrum. Som granne med Rådhustorget har Great Hub en minst sagt central vy ut ur de stora golv-till-tak-fönstren som vätter ut mot Kungsgatan. Men det är inte bara för vyn som Great Hub fått sitt goda rykte. 

Det härliga communityt, möjligheten att blanda jobb och umgänge och ett schema med allt från after works till föreläsningar är vad som lockar de 160 medlemmarna. Verksamheten har varit igång sen 2019, och sen 2022 har vi på grannt haft nöjet att jobba med Great Hub. 

Sen dess har vi löpande skött deras digitala kommunikation, rustat upp deras hemsida och utökat deras bildbank med foton som visar varför Great Hub är ett sånt skönt ställe att spendera vardagarna på. 

Webbdesign för Great Hub Coworking Space

I november 2022 gjorde vi en komplett analys av Great Hubs hemsida. Med fokus på användarupplevelse såg vi över hur kundresan kunde förbättras på webben och vilka ändringar vi behövde göra för att komma dit.

I samband med den uppdaterade designen såg vi även till att framhäva den visuella varumärkesprofilen samt ge besökaren en bättre bild av Great Hub i form av bild och beskrivande text.

Digital kommunikation på löpande band

Med en regelbunden uppdatering på sina sociala medier skapar Great Hub en community online samtidigt som de fortsätter att bygga och sprida sitt varumärke i de sociala plattformarna. Via de sociala kanalerna kan Great Hub kommunicera med sina medlemmar där medlemmarna själv väljer att finnas. De skapar också möjligheter till att nå nya, potentiella medlemmar att välkomna i deras community.

En Fotodag för att fylla på bildbanken

I november 2022 gjorde vi en komplett analys av Great Hubs hemsida. Med fokus på användarupplevelse såg vi över hur kundresan kunde förbättras på webben och vilka ändringar vi behövde göra för att komma dit.

I samband med den uppdaterade designen såg vi även till att framhäva den visuella varumärkesprofilen samt ge besökaren en bättre bild av Great Hub i form av bild och beskrivande text.

En ung och agil byrå som klarar den digra uppgiften att få mina visionssmulor att bli till en hel paj!

– Cecilia Berglund, Great Hub

Det är din tur att ta fram hemsida och bilder som speglar ditt varumärke. Boka ett första möte så ser vi om vi är en match!